Het voorjaar in onze bol!

Als de dagen langer worden en je de vogels weer hoort fluiten begint het bij Rondomton te kriebelen…

Tonnen, heel veel tonnen
Onze voorraad moest nodig weer aangevuld worden en dat is gelukt!

    

      

Met 400 whiskytonnen uit Engeland, 225 wijnvaten uit Spanje en ook nog een flinke voorraad gebruikte olijventonnen die oorspronkelijk uit Griekenland kwamen.
Dat is heel wat meters maken om ze uit te laden en netjes op de plaats te zetten. Maar ons team is daar op ingesteld en gaan we na gedane arbeid altijd even gezellig napraten met een lekkere snack.

De voorjaarsschoonmaak.
Dan wil je natuurlijk ook dat de winkel er weer fris en opgeruimd bij ligt na een winterse periode waar de elementen zijn sporen nagelaten heeft. Alle tonnen en kuipen werden één voor één van de plaats gehaald om ze schoon te maken en het straatwerk werd stevig onder handen genomen. Het ligt er weer strak bij en hopen dan ook dat we een goed beeld geven van ons assortiment aan u, onze klant.

Het duurt even… maar dan heb je ook wat!
Intussen hebben we naast onze vernieuwde website (oktober 2022) ook ons nieuwe kantoor c.q. kantine in gebruik kunnen nemen. Net voor de kerstdagen konden we erin. De omliggende tuin is opnieuw ingedeeld en het ontwerp past nu mooi bij de gebouwen. Het heeft een jaar geduurd, maar wat zijn we er trots op. Grotendeels door het eigen personeel gebouwd en ingericht. Egbert blijkt erg veelzijdig te zijn! We hebben nu een grote kantoorruimte, een prettige kantine en een nieuwe toiletgroep waar onze klanten ook gebruik van kunnen maken. Een mooie aanvulling op ons groeiende bedrijf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *