Artikelnummer: 59350

 385,00

Dompelbaden

Bent u op zoek naar een houten dompelbad? Bij ons kunt u in diverse maten een dompelbad kopen. Onze grotere (hergebruikte) wijnvaten zijn zeer geschikt om te gebruiken als wijnvat dompelbad. Ook zijn de dompelbaden verkrijgbaar met een bankje en trapje. Deze worden op maat gemaakt voor de dompelbaden in ons assortiment. Wilt u een dompelbad met een moderne stoere look ga dan voor een houten dompelbad met zwarte banden!

Waar kunt u een dompelbad kopen?

In onze winkel in Nieuw Milligen hebben we meestal wel enkele showmodellen dompelbaden staan, o.a. een 300 liter en 500 liter wijnvat dompelbad om te kijken welke past bij uw wensen. Wist u dat we ook een kraan in de dompelbaden kunnen maken? Zo kunt u eenvoudig het water eruit laten lopen en bijvoorbeeld in uw tuin gebruiken. zo is uw dompelton ook nog eens extra duurzaam in gebruik.

Dompelbad te huur!

U kunt een dompelbad ook huren. Kijkt u daarvoor bij verhuur voor de voorwaarden. Er staat daar een beperkte selectie van producten, maar een groot deel van onze verkoopproducten zijn ook te huur. Dus wilt u wat anders neem dan contact op over de mogelijkheden.
De waardering van rondomton.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 290 reviews.