Rondomton: compleet in houten regentonnen en kunststof regentonnen.


Welkom bij Rondomton. Een online én een echte winkel met ruime keuze in regentonnen, plantenbakken, waterornamenten, statafels, hondenhokken en -manden, cortenstaal, vogelhuisjes en nestkastjes en nog veel meer.

Wat ons anders maakt dan anderen
We bieden niet alleen de meest verkochte standaardmodellen aan. Bij ons vindt u uw regentonnen hout in kleine, afwijkende en moeilijk verkrijgbare maten.
We controleren zelf de kwaliteit van al onze natuurproducten in de eigen werkplaats en kunnen eventueel ook reparaties uitvoeren aan uw houten producten.
We vatten het begrip service ruim op. Een kraan in uw regenton monteren? Een gat zagen voor een regenpijp? Dat doen we, op aanvraag, gewoon gratis.
(M.u.v. producten waar in de productbeschrijving bij staat dat het niet mogelijk is.)
We vinden het geen probleem als u een product wilt ruilen. Kijk in onze algemene voorwaarden voor de regels.

Bestel onze producten online in de webshop
Rondomton verkoopt haar producten via een online shop. Selecteer eenvoudig de houten regentonwaterornament, plantenbak of het vogelhuisje van uw keuze. Reken af via iDEAL, PayPal of overboeking en we zorgen dat het product van uw keuze volgens de vermelde levertijd bij het artikel zal worden geleverd. Houdt hierbij rekening met een eventuele langere levertijd vanwege seizoen drukte.

Of kom langs in onze winkel in Nieuw-Milligen
Vindt u het lastig om vanachter uw computer afmetingen in te schatten en heeft u graag hulp bij het regenton kopen? Of wilt u liever onze producten eerst zelf bekijken en informatie in te winnen? Dat kan. Kom langs in onze gemoedelijke winkel in Nieuw-Milligen. U bent van harte welkom!

RSPF9381

RSPF9684

 

 

 

logo