Houten of kunststof regenton? Bekijk ons assortiment regentonnen

Het aantal online bestellingen is zowel bij ons als bij andere webshops gigantisch gestegen.
Dit heeft als gevolg dat de levertijd langer zal duren dan normaal gesproken de bedoeling zou zijn.
De levertijd van de grotere artikelen zoals houten tonnen /waterpartijen enz. is momenteel  ±5 weken.
Wij doen uiteraard onze uiterste best de levertijd zo kort mogelijk te houden.
Excuses voor het ongemak en hopende op uw begrip.

 

Een kunststof of houten regenton kopen is bij rondomton.nl een fluitje van een cent. Wij hebben op onze website een zeer uitgebreid en overzichtelijk aanbod aan regentonnen te koop. Kiest u voor het materiaal van uw regenton hout of kunststof, een handig klein exemplaar, of toch die grote blikvanger van 300 liter? Wilt u een regenton kopen en heeft u hulp nodig bij uw keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag de juiste regenton te vinden!

In het verleden werden regentonnen voornamelijk gebruikt vanwege het praktische nut: Het opvangen van regenwater voor de tuin, plantenbak of kas. Tegenwoordig merken we dat steeds meer mensen niet alleen een regenton kopen vanwege de functionaliteit, een regenton geeft een mooie uitstraling aan de tuin, veranda, of overkapping.

Of u nu kiest voor kunststof, of als materiaal kiest voor de regenton hout, rondomton heeft alle soorten regentonnen te koop!

 

LET OP!
Een houten ton bij ontvangst vullen om uitdrogen te voorkomen, en als het langdurig droog is zorg ervoor dat de ton met regelmaat weer helemaal gevuld wordt. 

Hout en kunststof tonnen adviseren wij in de winter, alleen bij aanhoudende vorst, leeg te gooien.