Rainwinner, schutting als wateropslag.

€ 499,00

Rainwinner, schutting als wateropslag. Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.
Rainwinner, schutting als wateropslag. Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.
Bezorgkosten

De Rainwinner is een slimme en uiterst functionele oplossing voor de opvang van grote hoeveelheden regenwater. Eén deel opstelling bestaat uit maximaal 3 kunststof elementen welke met elkaar verbonden zijn. Zo beschikt u over 330 liter (gratis) schoon regenwater. De aansluiting zit onder het maaiveld maar kan ook bovenlangs geplaatst worden.

De prijs is gebaseerd op een complete set van 3 elementen en het installatie pakket met o.a: de vulautomaat, de bladscheider, tapkraan met muurplaat enz….

De Rainwinner vraagt om een stevige constructie, wanneer de Rainwinner bijvoorbeeld als schutting(deel) wordt geplaatst gebruiken wij hardhouten palen van 3000 x 90 x 90 mm. De palen kosten € 50,00 per stuk. Mocht u zelf palen hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Het aanleggen van de Rainwinner kunt u zelf doen of u laat de complete opstelling en aansluiting (inclusief de palen) uitvoeren door Rondomton, neem hiervoor contact met ons op dan maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Op ons bedrijf staat een showmodel, kom kijken en laat u informeren over de mogelijkheden.

Pluspunten
  • Neemt weinig ruimte in
  • Veel gemeenten geven subsidie op het afkoppelen van de regenpijp van het riool
  • Compleet met installatie pakket
Levertijd
6 werkdagen

Eigenschappen
  • Inhoud: 3 x 110 liter
  • Hoogte bij drie elementen: 180 cm
  • Kraan: chroom 1/2 "
  • Materiaal: PE

Model nr: 15901