Rainwinner, schutting als wateropslag.

€ 499,00

Rainwinner, schutting als wateropslag. Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.
Rainwinner, schutting als wateropslag. Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.Rainwinner, schutting als wateropslag.
Bezorgkosten

De Rainwinner is een slimme en uiterst functionele oplossing voor de opvang van grote hoeveelheden regenwater. Eén deel opstelling bestaat uit maximaal 3 kunststof elementen welke met elkaar verbonden zijn. Zo beschikt u over 330 liter (gratis) schoon regenwater. De aansluiting zit onder het maaiveld maar kan ook bovenlangs geplaatst worden.

De prijs van €499 is gebaseerd op een complete set van 3 elementen en het installatie pakket met o.a: de vulautomaat, de bladscheider, tapkraan met muurplaat enzovoort.

Met de Rainwinner bent u niet verplicht om een standaard opstelling van 3 elementen aan te houden. De Rainwinner kan op diverse manieren worden opgesteld, helemaal naar uw wens. Zie bijgevoegde foto’s voor enkele voorbeelden.

De Rainwinner vraagt om een stevige constructie, wanneer de Rainwinner bijvoorbeeld als schutting(deel) wordt geplaatst gebruiken wij hardhouten palen van 3000 x 90 x 90 mm. De palen kosten € 50,00 per stuk. Mocht u zelf palen hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

U kunt de Rainwinner zelf aanleggen of u laat de complete opstelling en aansluiting uitvoeren door Rondomton.

Neem gerust contact met ons op, om uw wensen met ons te bespreken. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op.
Het is uiteraard ook mogelijk om naar onze fysieke winkel toe te komen. Hier kunt u een showmodel bekijken en laat u informeren over de mogelijkheden.

Pluspunten
  • Neemt weinig ruimte in
  • Veel gemeenten geven subsidie op het afkoppelen van de regenpijp van het riool
  • Compleet met installatie pakket
Levertijd
10-15 werkdagen

Eigenschappen
  • Inhoud: 3 x 110 liter
  • Hoogte bij drie elementen: 180 cm
  • Kraan: chroom 1/2 "
  • Materiaal: PE

Model nr: 15901