De voordelen van een goedkope bartafel – lees er hier meer over

70102 statafel met groene krukken 1

Geef jij regelmatig een feestje of borrel in de tuin of in huis? Dan wil je natuurlijk tafels en stoelen die in de sfeer van een leuk evenement passen. Bij Rondomton ben je dan aan het juiste adres. In onze shop vind je hoe dan ook een goedkope bartafel die ook nog eens lang meegaat. Kijk rustig rond welke bij jou, je feestje en de rest van je interieur past. Zoek jij meer redenen om een goedkope bartafel te kopen? Lees hier dan zeker verder!

Staat feestelijk in huis of in de tuin

Met een mooie bartafel straalt je inrichting gelijk uit dat je iets te vieren hebt. Vooral de goedkope bartafel in de vorm van een ton is onze bestseller. Wij zien dat klanten die graag kopen voor in de kroeg en voetbalkantines. Toch bestellen de mensen hem steeds meer voor in de tuin en zelfs voor in de woonkamer. Je ziet meteen dat er een feestje aan de gang is. Het geeft daarnaast een maritiem en exotisch tintje. De ton staat dus ook zeker leuk bij een zomers feestje in de tuin.

Je levert niets in op de ruimte van je tuin of kamer

Een hoge bartafel is niet alleen feestelijk. Je houdt heel veel over van de ruimte in je tuin of huis. Een standaard tafel oogt en voelt soms groot. Als je er dan ook nog stoelen tegenaan zet, houd je eigenlijk niets over. Je ruimtelijke effect is helemaal weg. Omdat je met de bartafel in de hoogte werkt, blijft de ruimte daaromheen vrij. Zo heb je meer leefruimte. Om die reden kopen onze klanten hem ook als balkon bartafel. Balkons en terrassen zijn vaak niet erg ruim. Met een stoere bartafel houd je ruimte over. Hoe fijn is dat?

Een goedkope bartafel is fijn voor je portemonnee

Denk je dat mooie bartafels duur zijn? Daar is niets van waar! In de webshop van Rondomton vind je een goedkope bartafel die bij je smaak past. Kies dus welke bij jou past in jouw interieur en budget. De keuze is reuze!

Je bergt dit meubelstuk makkelijk op

Dit meubelstuk is makkelijk op te bergen in de schuur of garage. Het voordeel is dat de balkon bartafel in de berging ook niet veel ruimte in beslag neemt. Hij past dus prima naast je fietsen, gereedschap en tuinstoelen. Wil jij van deze tafel echt een zitplek maken voor het eten of als werkplek? Koop dan de bijpassende barstoelen. Het mooiste is nog dat deze bartafel goedkoop is, dus die stoelen koop je er gewoon bij, ook al heb je een beperkt budget.

Deze stoere bartafel is goedkoop en kan tegen een stootje

Van een bartafel is het de bedoeling dat hij een tijdje met je meegaat. Maar op een feestje zijn gasten wel eens aangeschoten en lopen dan niet altijd even recht. De stevige en stoere bartafel in de vorm van een ton kan zeker tegen een stootje. Deze valt echt niet zomaar omver op je feestje. Wel zo prettig voor je vloer en de omstanders. Zoek jij een bartafel die behalve goedkoop is, ook voldoet aan alle beschreven voordelen? Kijk dan in de webshop van Rondomton en bestel je favoriete item vandaag nog!

De waardering van rondomton.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 287 reviews.