Terrastafels in de horeca

70108 statafel met bar en glasplaat

Terrastafels in de horeca: veelzijdig en duurzaam

Heb je een horecazaak en ben je op zoek naar robuuste en duurzame terrastafels die tegen een stootje kunnen? Dan heb je een horeca terrastafel van Rondomton nodig. Onze statafels zijn door hun veelzijdigheid ideaal voor gebruik op drukke terrassen. Verhuur je het hele terras aan een groot gezelschap voor een feestje? Dan kan je aan een horeca statafel veel gasten kwijt. Ook is er voldoende ruimte om alle hapjes en drankjes neer te zetten. Is je terras open voor kleine gezelschappen? Dan plaats je aan een terrastafels voor de horeca een aantal barkrukken om voldoende zitplaatsen te creëren.

Stoer en makkelijk te onderhouden

Shop je een bartafel voor in de horeca bij Rondomton? Dan krijg je een stoer exemplaar dat makkelijk te onderhouden is. Zeker als je kiest voor onze statafels met een glazen tafelblad. Dat neem je na elk gebruik makkelijk af met een natte doek. Dat is erg handig, omdat je gasten natuurlijk niet aan een vieze tafel wilt laten plaatsnemen. Daarnaast beschermt het glazen blad het hout dat eronder ligt tegen beschadigingen, waardoor je horeca statafel nog langer meegaat.

De bartafel horeca dankt zijn stoere uiterlijk aan het wijnvat waarvan we de tafel maken. Het onbehandelde hout van het wijnvat en de ijzeren banden doen rauw en natuurlijk aan. Hetzelfde wijnvat zorgt ervoor dat de horeca terrastafel stevig staat, wat bij intensief gebruik wel zo prettig is. Je moet er toch niet aan denken dat een tafel voor met hapjes en drankjes omvalt? Zeker als je kiest voor een exemplaar met voetbar weet je dat dit niet gaat gebeuren.

Terrastafels voor de horeca koop je bij Rondomton

Een horeca terrastafel is een belangrijk onderdeel van je restaurant of bar. Bij mooi weer zitten gasten het liefst buiten en daarvoor heb je sterk en aantrekkelijk buitenmeubilair nodig dat past bij jouw zaak. Zijn stoer, sterk, duurzaam en’ anders dan anders’ woorden die jouw horecazaak omschrijven? Dan passen de terrastafels voor de horeca van Rondomton daar perfect bij. En je shopt ze bij ons heel makkelijk online. Maatwerk is trouwens ook mogelijk: daarvoor kan je altijd contact met ons opnemen. We houden wel van een uitdaging en gaan graag met jouw ideeën aan de slag.

De waardering van rondomton.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 255 reviews.