Een regenton klein van hout (tot 200 liter): een stijlvolle blikvanger in uw tuin

Een regenton te massief in uw tuin? Ga dan voor een kleine regenton. Rondomton heeft ze al vanaf 10 liter! In deze categorie ziet u de exemplaren tot aan de regenton 100 liter en 150 liter. Deze tonnen hebben allen in elk geval een inhoud die kleiner is dan 200 liter. Daarmee zijn ze niet alleen geschikt om regen op te vangen. De regenton 100 liter kan bijvoorbeeld ook dienen als sfeervol decoratie-item. Onze kleine regenton wordt gemaakt van kastanje of eikenhout. De kleine kastanje houten regenton wordt volledig nieuw voor u gemaakt.

Tevens uit voorraad leverbaar: originele biertonnen.

Rondomton heeft zowel eikenhouten en kastanjehouten regentonnen in haar assortiment. De regenton klein is dus erg populair vanwege het praktische formaat. De regenton 100 liter variant is op het moment ook erg populair, niet te klein en niet te groot, deze hebben we in diverse uitvoeringen. Een regenton klein met kraan of verhoging, wij hebben het!

Grote houten regentonnen (vanaf 200 liter): praktisch, waterbesparend en decoratief

Met de grote houten regentonnen van Rondomton komt uw tuin nóg beter tot zijn recht. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 200 liter en zijn uitermate geschikt als regenton. In ons assortiment vind u dan ook uw regenton 200 liter, regenton 300 liter of groter. Met een losse deksel, kraan of pomp op uw regenton maakt u optimaal gebruik van het opgevangen regenwater. De eikenhouten tonnen zijn volledig op uw tuin aan te passen met bijpassende accessoires. Naast de regenton 200 liter hebben we nog een mooie optie, de regenton 300 liter ‘old look’!
De waardering van rondomton.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 290 reviews.