Terugslagklep voor handpomp

€ 16,95

Terugslagklep voor handpomp
Terugslagklep voor handpomp
Bezorgkosten

Handige en simpele oplossing om te voorkomen dat het leertje in de handpomp uitdroogt. Als een zwengelpomp een tijdje niet wordt gebruikt dan droogt het leertje uit en stroomt het water uit de pomp terug de ton in. Als u dan water wilt oppompen wil dit niet omdat de pomp niet goed aanzuigt, want het leertje sluit immers niet goed af.  U moet eerst weer water bovenin de pomp gieten om dit (tijdelijk) te verhelpen.
De messing terugslagklep onderaan de buis in de ton voorkomt dit, want als u stopt met pompen gaat de klep dicht en blijven de buis en de pomp vol staan met water.

Koopt u bij ons ook een regenton met pomp dan monteren wij de terugslagklep voor u. Besteld u alleen de terugslagklep, kort dan de buis indien nodig in. Maak dan de buis goed droog. Schuur het uiteinde van de buis en lijm de terugslagklep met PVC lijm vast en laat dit 15 minuten drogen.  Aan de terugslagklep zit een verloop van PVC voor een buis met een diameter van 32 mm. Haal het aanwezige puntstuk uit de pomp.Pluspunten
  • Inclusief PVC verloop voor buis 32 mm
  • Duurzaam messing
  • Met RVS korf
Levertijd
Direct leverbaar

Eigenschappen
  • Materiaal: Messing met kunststof
  • Verloop PVC: Voor buis van diameter 32

Model nr: 80305